|
Ενημέρωση για αναδρομικά ν.4093/2012 σε κληρονόμους και σε όσους δικαιούχους δεν έχουν λάβει. |
|
|
|
|
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.
|
|
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:50 |
|
Κληρονόμοι αναδρομικών.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΕΦΚΑ, εντός του Νοεμβρίου πρόκειται να ανοίξει από τον e-ΕΦΚΑ η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλουν αιτήσεις οι κληρονόμοι, ώστε να λάβουν τα αναδρομικά, τα οποία θα καταβληθούν εντός του Δεκεμβρίου.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 172.222 δικαιούχοι που παίρνουν συντάξεις θανάτου και θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση για να πάρουν το ποσό αναδρομικών για τις περικοπές στην κύρια σύνταξη που είχε ο θανών.
|
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 16:21 |
|
Περισσότερα...
|
|
|
Η τριμηνιαία εφημερίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξκων ΣΣΕ 1968 |
|
|
|
|
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.
|
|
Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015 13:41 |
|
Πατήστε εδώ. |
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Απρίλιος 2015 20:27 |
|
" ΄Οχι άλλες περικοπές" ;; Και η μείωση του 2014 ;; |
|
|
|
|
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.
|
|
Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 11:12 |
|
Γράφει ο
Βασίλειος Νικολόπουλος
Ταξχος εα-Πρόεδρος ΠΟΣ
Όλοι βιώνουμε την επιδρομή, λεηλασία και κακοποίηση που έχουν υποστεί οι μισθοί, αλλά κυρίως οι συντάξεις των Ελλήνων. Αλλά των Στρατιωτικών συνταξιούχων έχουν υποστεί και «βιασμό». Διότι όλα τα προηγούμενα
|
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 15:45 |
|
Περισσότερα...
|
|
|
Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αν. Πετρόπουλο. Ανακοίνωση 93 |
|
|
|
|
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.
|
|
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 15:46 |
|
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 9/2018
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα, 21 Φεβ. 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 93
Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο. Στη συνάντηση, που διήρκησε περίπου δύο (2) ώρες, συμμετείχαν από το ΥΠΕΚΑΑ η κ. Νεφέλη Σαμιακού, Διευθύντρια του Γραφείου Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και η κ. Κρινιώ Γκέλη, Ειδική Σύμβουλος της Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ από την ΠΟΣ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος, ο Ταμίας Αντγος εα Κων. Βερνίκος και ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Σχης εα Δημ. Ταραντίλης.
Από την ΠΟΣ προτάθηκαν και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
|
|
Περισσότερα...
|
|
Ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος. Ανακοίνωση υπ' αριθμ. 90 |
|
|
|
|
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.
|
|
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 01:41 |
|
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 3/2018
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα, 29 Ιαν. 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 90
Η θέση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), αναφορικά με το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (πΓΔΜ), ταυτίζεται με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η οποία δεν αποδέχεται τον όρο Μακεδονία σε οποιοδήποτε μορφή στο όνομα της γειτονικής χώρας. Με προηγούμενη ανακοίνωσή της (υπ’ αριθμ. 89) είχε αναλύσει τις θέσεις της, συμμετείχε μάλιστα και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
Κατόπιν αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο, διερμηνεύοντας και τη βούληση των μελών της ΠΟΣ, καλεί τους Φορείς της Ομοσπονδίας, να προτρέψουν τα μέλη τους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν στην Πλατεία Συντάγματος την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14.00.
Σημείο συγκέντρωσης για όσους επιθυμούν, είναι η διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου (πλάι ξενοδοχείου "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ") και από ώρα 13.15.
|
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 01:44 |
|
Περισσότερα...
|
|
|
|
|
<< Έναρξη < Προηγούμενο 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμενο > Τέλος >>
|
|
Σελίδα 36 από 91 |