Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

4334848
ΣήμεραΣήμερα370
ΕβδομάδαΕβδομάδα975
ΜήναςΜήνας10377
ΣυνολικάΣυνολικά4334848
Μεγαλύτερη 04-07-2026:3512
Statistik created: 2026-07-14T08:48:40+03:00
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων . Μία σπουδαία επιχειρησιακή Δύναμη του ΓΕΕΘΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 01:22

        Από σήμερα είναι και τυπικά πραγματικότητα η μεγαλύτερη διοίκηση  Ειδικών Επιχειρήσεων της Ευρώπης, η οποία ενοποιεί την Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών  (Ζ  ΜΑΚ), το  Ειδικό  Τμήμα  Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ),  τις  ομάδες της  Διοίκησης  Υποβρυχίων  Καταστροφών  (ΔΥΚ) του Αρχηγείου Στόλου και  την  31η  Μοίρα Επιχειρήσεων

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 01:28
Περισσότερα...
 
Περικοπές συντάξεων PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 18:48

       Μετά από σχετική ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, σε ότι αφορά τις περικοπές των συντάξεων, προέκυψαν τα παρακάτω:

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 18:50
Περισσότερα...
 
Σύγκλιση φορέων Αποστράτων ΣΞ PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013 00:50

 Η Ε.Α.Α.Σ σας κοινοποιεί το συνημμένο Δελτίο Τύπου για ενημέρωσή σας. Πατείστε εδώ.

 
Τι συζητήθηκε μετά το ΚΥΣΕΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 01:07

        Συνεχίζονται οι προσπάθειες να πεισθεί η κυβέρνηση για την ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ αδικία που έχουν υποστεί   τα  ε.ε. και ε.α.  Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (ας πάψει επιτέλους αυτό το  "ένστολοι"),   σε σχέση με όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες. Πέραν των παρεμβάσεων των διαφόρων φορέων,  έχει γίνει γνωστή πλέον η επιστολή του ΥΕΘΑ προς  τους  Υπουργό και Αναπληρωτή  Υπουργό Οικονομικών τις παραμονές  των Χριστουγέννων,  καθώς και  η ενημέρωση του Πρωθυπουργού από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ της 2ας Ιανουαρίου, ενώ αναλύθηκαν  τα θέματα από τον παριστάμενο  Α/ΓΕΕΘΑ και υποβλήθηκε αναλυτική ενημέρωση με τους απαραίτητους πίνακες. Η συζήτηση, όπως ενημερώθηκε η ΠΟΣ,  επικεντρώθηκε σε δύο κυρίως θέματα: τις τριπλές ΝΕΕΣ μειώσεις των αποστράτων και τη θέσπιση πλαισίου υπερωριακής απασχόλησης των ε.ε. Στελεχών των ΕΔ (ως γνωστό υπάρχει αντίστοιχο πλαίσιο στα ΣΑ), προφανώς λόγω  της κατάργησης των εκτός έδρας. Ο Πρωθυπουργός έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις προς τον Υπουργό Οικονομικών  για ενέργειες εντός του υφιστάμενου συμφώνου δημοσιονομικής σταθερότητας.  Πλέον το θέμα έφτασε στην κορυφή της Κυβέρνησης.   Θα αναμένουμε τα αποτελέσματα. 

 

                                     Άγνοια δεν αναγνωρίζεται και αμεριμνησία δεν δικαιολογείται.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 17:43
 
Παράδοση - Παραλαβή Α/ΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 19:08

         Την 25 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στη ΣΣΕ η παραλαβή-παραδοση του ΓΕΣ. Μετά τη τελετή απενεμήθησαν αναμνηστικά στον απερχόμενο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά.

         Με απόφαση του ΔΣ της  ΠΟΣ  απενεμήθη στο Στρατηγό Κων. Ζιαζιά  αναμνηστικό και ο τίτλος του Επίτιμου μέλους της Ομοσπονδίας, διότι όπως ανέφερε ο Πρόεδρος  της  ΠΟΣ κατά την προσφώνησή του, ο Στρατηγός  Ζιαζιάς  ήταν ο Αρχηγός  του ΓΕΣ  που συνεργάστηκε και δέχθηκε  προτάσεις  από αποστράτους,    μάλιστα  ανέπτυξε και μία άμεση και εποικοδομητική συνεργασία με την Ομοσπονδία μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 06:54
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 78 από 91