Η μετεξέλιξη: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Σ.Α.Α.Ο.Ε.Δ.) PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2023 14:18

emblima Synd Oikonomikou                                                                       Ανακοίνωση μετεξέλιξης

 του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Σ.Α.Α.Ο.Σ.Σ.)

 σε

ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Σ.Α.Α.Ο.Ε.Δ.)

    Στο πλαίσιο ενός πνεύματος εξωστρέφειας και προσπαθειών συνεχούς αναβάθμισης, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών του Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς, έχοντας θέσει από μακρού, το όραμα της διαμόρφωσης αλληλέγγυων συνεκτικών δεσμών μεταξύ των συναδέλφων όλων των Κλάδων των Ε.Δ, προχώρησε στην υλοποίηση του στόχου μετεξέλιξης και διεύρυνσής του, προκειμένου να εγκολπώσει πέραν του Σ.Ξ. και απόστρατους αξιωματικούς του Οικονομικού Σώματος προερχόμενους από το Π.Ν. και την Π.Α. Για το σκοπό αυτό, με απόφαση του Δ.Σ./Σ.Α.Α.Ο.Σ.Σ τροποποιήθηκε το καταστατικό κείμενο του Συνδέσμου, το οποίο εγκρίθηκε αρμοδίως από το Πρωτοδικείο Αθηνών και ισχύει από 15/3/2023. 

     Η μαζική συμμετοχή ως νέων μελών, έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων επαγγελματιών και από τους τρεις Κλάδους των Ε.Δ. κρίνεται καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόλου και της αποστολής του Συνδέσμου, ως φορέα με άποψη, γνώμη και αλληλέγγυα εποικοδομητική δράση, στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της Πατρίδας. 

     Μετά την εγγραφή νέων μελών θα προκηρυχθούν εκλογές ώστε στο νέο ΔΣ να συμμετάσχουν συνάδελφοι από όλους τους Κλάδους ΕΔ.

      Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου http://saaoed.gr/ και στα τηλέφωνα: του Προέδρου, Μιχαήλ Σιδηρόπουλου 6946686515, του Γενικού Γραμματέα Ιωάννη Αζναουρίδη 6997265089 και του Ταμία Δημήτρη Χατζή 6944180333.

                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

                                                                Ιωάννης Αζναουρίδης

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2023 14:20