ΛΑΡΙΣΑ : Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Μάιος 2013 16:43

           ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ιδιαίτερα  όσους  βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ  ΜΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ  ΤΑ  ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΤΑ  ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!!!  

                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ. ΑΡΙΘ 24 / 2013 

     1. Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων συνεχίζει τον αγώνα, με όσους Φορείς επιθυμούν την συμμετοχή τους στο Σ.Ο.Δ.  ( Συντονιστικό Όργανο Δράσεων ),  για την άρση των αδικιών εις βάρος των εν ενεργεία και αποστρατεία Στελεχών των Ε. Δ. και των Σ. Α. ,  που έχουν ήδη διαπραχθεί και εκείνων που έχουν  δρομολογηθεί για την περίοδο 2014 - 2016.


     Καλούμε τους συναδέλφους που δεν μετέχουν στις διαμαρτυρίες,  να αναλογισθούν το ύψος των περικοπών που θα υποστούν ειδικά το 2014 και να λάβουν μέρος ενεργά σε αυτές.

 

     2. Στα πλαίσια αυτά και παράλληλα με άλλες ενέργειες που γίνονται, καλούμε  τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00 στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.


     3. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την δικαίωσή μας.

 

 

  Ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ         Ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν          Ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α

                                                 και Συντονιστικού          

 

Παντ. Μαυροδόπουλος         Σπ. Περβαινάς Π.Ν               Κων. Ιατρίδης

    Αντιστράτηγος ε.α.              Αντιναύαρχος ε.α.       Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α.