Ενημέρωση
Επιστολή του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξης 1978 προς τον κ.ΑΝΥΕΘΑ E-mail

Το Φεβρουάριο του 2011 ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Τάξης 1978 συναντήθηκε με τον ΑΝΥΕΘΑ κ.  Π. Μπεγλίτη και του επέδωσε επιστολή-υπόμνημα με τα καίρια προβλήματα που απασχολούν όλους εμάς. Για να δείτε την επιστολή πατήστε εδώ.

Η επιστολή συνοδεύετο και από υπόμνημα με ανάλυση στοιχείων και προτάσεις.  Περισσότερα εδώ.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί συνάδελφοι απόστρατοι και εν ενεργεία.

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ),  η οποία ευελπιστούμε  ότι θα συνδράμει τόσο στη μεταξύ μας επικοινωνία, όσο και στην καλύτερη και έγκυρη πληροφόρησή σας σε θέματα  που μας ενδιαφέρουν, ως απόστρατους ή ως  εν ενεργεία συναδέλφους και όχι μόνο.  Αξιοποιώντας λοιπόν τις δυνατότητες του διαδικτύου,  ανοίγουμε ένα νέο δυναμικό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας, ενημέρωσης, διατύπωσης θέσεων και απόψεων και με την ενεργή συμμετοχή σας πιστεύουμε ότι και η ιστοσελίδα, θα συνδράμει αποφασιστικά στην επίτευξη του σκοπού και των στόχων της Ομοσπονδίας μας.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 22:38
Περισσότερα...
 
Συνάντηση μελών Τάξεως 1978 με ΑΝΥΕΘΑ PDF Εκτύπωση E-mail

 

Την 21 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση αντιπροσωπείας  του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξης 1978 με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη στο γραφείο του,  με κύριο θέμα την οικονομική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ).  Αφού αναπτύχθηκαν διεξοδικά οι απόψεις και οι θέσεις μας σχετικά με το σοβαρότατο θέμα του Μ.Τ.Σ. επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα και ψήφισμα  27 φορέων αποστράτων του Σ.Ξ.

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 21 22 23 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 23 από 23